Vanen tro afholder Solrød Kommunale Musikskole to julekoncerter, en med akustisk musik i Solrød Strandkirke og en med mere elektrisk musik i festsalen på Solrød Gl. Skole

“Det er efterhånden blevet en tradition for os at dele julekoncerten i to afdelinger”, siger musikskolens leder, Jens Engberg og fortsætter:

“Søndag den 10. december spiller vi den akustiske udgave af julekoncerten med den klassiske musik og julesangene i Solrød Strandkirke, hvis smukke hvælvinger yder den slags musik retfærdighed. Og allerede på lørdag den 2. december afholder vi koncert med den elektriske musik med lidt flere decibel på i festsalen Solrød Gl. Skole, hvor vores undervisningslokaler ligger. Det fungerer rigtig godt, og det er altid hyggelige koncerter med masser af god musik.

Koncerten i Solrød Strandkirke løber af stablen søndag den 10. december kl. 16, mens rock/pop-afdelingen på Solrød Gl. Skole finder sted lørdag den 2. december kl. 15.

Til begge koncerter vil du kunne høre store og små elever, begyndere såvel som mere øvede i grupper og som solister. Forældre, bedsteforældre, søskende og venner vil synge med på fællessangene.

“Og så skal vi selvfølgelig have nogle julesange,” siger Jens Engberg.

Kom og vær med til at synge julen i gang med sang og musik.
Der er gratis entrè til begge arrangementer.
Musikskolens Julekoncert med rock/pop-afdelingen finder sted lørdag den 2. december kl. 15 i Festsalen, Solrød Gl. Skole

Musikskolens Julekoncert med den klassisk/akustiske afdeling finder sted
søndag den 10. december, kl. 16 i Solrød Strandkirke

Kilde: Mette Birkvald Sørensen

Deltag i debatten
Del.