Og weekendens strabadser, sved og mange kampe må siges at have båret frugt.

Om lørdagen blev der kæmpet i junior-klassen, hvor Zarina og Natalja kom til at mødes i finalen. Kampen blev tæt, men sidste års nederlag til lillesøster blev skudt ned. Zarina vandt finalen i junior klassen med cifrene 15-12. Natalja var dog glad for kampen, og sølvet blev ikke mindre værd for hende.
Hold kampen endte også med guld om halsen for de to søstre og deres klubkammerat Silja. Så lørdagens høst var for Zarina Guld individuelt i Junior klassen, Natalja sølv i junior klassen og som prikken over i’et, lige guldet for hold i samme klasse. Så det blev et velfortjent hvil lørdag aften.

Søndagens kampe i kadet-klasse, var dog noget mere intens, da både pulje kampe og de efterfølgende udslagningskampe, var med meget mere kampvilje fra modstanderne. Ingen kampe var sikre, alt stod på spil, for både Zarina og Natalja. Det gik dog hverken værre eller bedre, end at de to søstre, efter en del hårde og spændende kampe, mødte hinanden i endnu en finale. Denne gang var Natalja tændt. Hun havde en sejrs række på 6 år som dansk mester at forsvare, samt et nederlag fra dagen før, som gjorde hende mere sulten. Og kampen var på ingen måde bestemt på forhånd. Den bølgede frem og tilbage, og storesøster så på ingen måde ud til at være uinteresseret i endnu en guldmedalje. Det endte dog med Natalja som vinder i kadet-klassen med cifrene 15-11.

Hold kampene endte også med guld i kadet-klassen, dog kom guldet ikke så sikkert i hus, som dagen før. Der var kamp til det sidste, men guldet for hold kom i hus, sammen med klubkammeraterne Silja og Maria.

Zarina (til venstre) og Natalja (til højre) med deres medalje høst.

Så alt i alt er Stiller søstrene nu Dansk Mester i fægtning, både individuelt og for hold, for både kadet og junior klassen – Fire medaljer til hver, 3 af guld og 1 af sølv – Godt gået tøser!

Kilde: Carsten Stiller

Deltag i debatten
Del.