På torsdag den 26/10 kl. 19 afholder Solrød Rotary Klub i samarbejde med Solrød Centerforening efterårets store modeshow på Solrød Gymnasium. Overskuddet går til velgørende formål i lokalområdet.

Men ud over at blive opdateret om, hvad lokalområdet kan byde på af smart tøj, så får man i pausen mulighed for at gå på opdagelse blandt en række boder, som byder på meget andet end modetøj:

Der bliver vist og fortalt om så forskellige emner som:

Briller, Fodterapi, LED lysmaske, Buntmageri, Konfirmations-, brude- og gallakjoler samt ”tilbehør” og Festborddækning.

I pausen midt i opvisningen bliver der god tid til at fordybe sig i nogle af de tilbud boderne kommer med. Her nævnes nogle eksempler:

Nye briller?
Hos Profil Optik kan se den nyeste kollektion fra det danske brille mærke FLEYE som lige har vundet en stor international pris for deres innovative design.

Hvem ved fx hvad en ”LED lysterapimaske” er for noget?
Firmaet Revitallux fortæller: Det er en maske med 7 forskellige lys, som hver især har en gavnlig virkning. Det er klinisk dokumenteret, at masken virker mod rynker, eksem, akne og psoriasis. Masken er til hjemmebrug, så den kan bruges efter behov. Man kan høre mere på standen.

Problemer med fødderne? – Så er det måske denne bod man bør besøge:

Hos ”Klinik for fodterapi” fortæller Heidi Hansen, hvad en fodterapeut kan tilbyde. Vejledning i og omkring pleje af fødder. Fodøvelser og indlæg.

Skal man snart med til en stor fest eller selv være ”hovedperson”?

Så kan man hos ”Brides by Kalizan” lade sig inspirere af en stribe konfirmations-, galla- og brudekjoler til forårets fester, samt lidt accessoires (slør, sko og handsker)

Og hvis man selv skal stå for festen og gerne vil gøre det ekstra godt, så skal man besøge standen om ”Festborddækning”. Jeanette fortæller:

Hvis du står med en fest, der i sin helhed gerne skulle være mindeværdig, så tilbyder jeg opdækning, som sætter stemningen.

Med en kombination af tidens brugskunst, tekstiler, blomster og æstetisk sans tilføres karakter til festen.

Jeg dækker op ud fra årstid, tema eller din personlige stil og evt. farveønske.

Det er blot nogle af mulighederne.

Kom selv og oplev det hele. Billetter kan stadig købes i de Solrød butikker, der viser tøj ved i showet (ONLY, Frk. Fryd, Mr. Niels Ove, Ravn, Walk-In og Brides by Kalizan).

På mange af standene har man ekstra gode tilbud til gæsterne. Man kan også deltage i lotteriet og vinde fine præmier fra over 40 lokale forretninger og der er endda forretninger, som er villige til at åbne butikken efter modeshowet – hvis folk har interesse for det.

Kilde: John Helmersen

Deltag i debatten
Del.