Solrød Kunstforenings inviterer til den traditionelle forårsudstilling med det allerbedste af hvad de 76 aktive aktive medlemmer formår.

Medlemmerne i den aktive kunstforening glæder sig til at byde velkommen til rigtig mange gæster fra Solrød og hele Sjælland.

Alene i 2017 udstillede foreningen mere end 700 kunstværker hos virksomheder og institutioner i hele Køgebugtområdet.

Nu er det så tid for at fejre forårets komme, og hvordan kunne man egentlig gøre det bedre end ved at vise en sand farveeksplosion sat i værk af de ca. 40 udstillere.

Gæsterne kan forvente en vidtfavnende udstilling med mange forskellige kunstneriske udtryk i akryl, akvarel og skulptur.

Siden foreningen blev stiftet i 2006 har man oplevet konstant fremgang i medlemsskaren. Foreningen tilbyder et stort kursusprogram til medlemmerne med velrenommerede kunstnere som Pia Fonnesbech, Karin Møller, Erik Vitcetz, Hussain Tai, Annette Sjølund, Inger Benningsen, David Michael Lewis m.fl.

Udstillingen finder sted i OJD hallerne, Lerbækvej 18, 2680 Solrød Strand, hvor det gavmilde og kunstinteresserede firma har stillet optimale rammer til rådighed for kunstforeningen.

Alle udstillede kunstværker kan købes.

Kaffe, the, vin og hjemmebag sælges til rimelige priser.

Der er gratis entré.

Kilde: Solrød Kunstforening

Deltag i debatten
Del.