Natten til mandag den 27.august kl. 02.30 opdagede en patrulje et mindre bål bag en bil fra den kommunale hjemmepleje på Jersie Strandvej. Politiet forsøgte at slukke ilden, der var opstået i en skraldecontainer, med en pulverslukker sammen med beboeren, der anvendte en vandslange. Det viste sig, at hjemmeplejeren havde opdaget branden og vækket beboeren samtidig med, at politiet også opdagede branden, inden brandvæsnet og politiet fik meldingen via alarmcentralen.

Samtidig med denne brand opdagede en hundepatrulje et brændende papskilt ”Pas på legende børn” i rundkørslen ved Jersie Strandvej / Parkvej ca. 200 meter fra den brændende skraldecontainer. Ilden blev slukket, inden der skete større skade.

Da ilden i skraldecontaineren var slukket, kørte patruljen fra stedet i nordlig retning ad Jersie Strandvej, hvor patruljen nu opdagede noget ild i et plankeværk på hjørnet ved Maglekærvej. En mindre brand blev hurtigt slukket, efter at der var gået ild i en avis, der formentlig var stukket imellem brædderne i plankeværket. Hundepatruljen brugte politihundene til at søge efter eventuelle spor eller mistænkelige personer i området, men fandt intet af politimæssig interesse.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket noget mistænkeligt eller mistænkelige personer i området i nat, idet politiets formodning med hensyn til de tre mindre brande er, at de ikke er opstået af sig selv, da der ikke har været noget, som har kunnet starte en brand ved et uheld de pågældende steder. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politipoliytti

Deltag i debatten

Del.