Søndag den 27. januar kl. 09.00-14.00 holdes der Fitness Tryday i Havdrup Gymnastikforening med smagsprøver på forskellige fitnessaktiviteter

Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden form for træning, end du er vant til? Så er det oplagt at hoppe i træningstøjet søndag den 27. januar og tage til Fitness Tryday i Havdrup Idrætscenter, hvor du kan prøve om fitness er noget for dig. Det er Havdrup Gymnastikforening som står bag arrangementet, der holdes samme dag i foreninger med fitness landet over.

”Udover at give deltagerne en sjov dag og nogle gode træningsoplevelser, håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitness i foreningen. Foruden at give smagsprøver på et lille udvalg af vores fitness hold, vil vi nemlig gerne vise, at vi er en forening med plads til alle” siger Betina Steneman, formand for Havdrup Gymnastikforening, som er med til at arrangere foreningens Fitness Tryday. Man behøver ikke at have trænet før eller at være medlem for at deltage i Fitness Tryday. Idéen er nemlig, at man helt uforpligtende kan prøve forskellige fitnessaktiviteter. I Havdrup Gymnastikforening er der mulighed for at prøve Jumping Fitness, Pilates, DanceFit, Cirkeltræning og Yoga.

”Vi håber selvfølgelig, at nogle af deltagerne får lyst til at melde sig ind efterfølgende,” siger Betina Steneman fra Havdrup Gymnastik.

Fakta om Fitness Tryday

Fitness Tryday er en landsdækkende event, der holdes den sidste søndag i januar i foreninger landet over. Idéen er, at man kan prøve diverse fitnessaktiviteter, og f.eks. teste om yoga er noget for én, inden man tilmelder sig et hold og binder sig for en sæson.

Eventen er for alle uanset alder og niveau, og håbet er, at flere efterfølgende har lyst til at dyrke fitness og melder sig ind i en forening.

Det er Bevæg dig for livet – Fitness, den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark, der overordnet står bag Fitness Tryday. Selve arrangementerne står de lokale foreninger selv for.

Kilde: Havdrup Gymnastikforening

 

Deltag i debatten
Del.