Varme pandekager, brændte mandler, kandiserede æbler og slikkepindhus! Kom og oplev magien i Solrød Center på lørdag d. 16. december, når juleboderne er fyldte med godter og Palle Pirat underholder med sit juleshow.

”Tinka du drømmer, Tinka vågn op, nisserne må finde tilbage til magien”. Alle børn følger med i TV2s julekalender 2017; Tinkas Juleeventyr, hvor julestjernen skal findes i menneskernes land og magien bringes tilbage til nissernes rige. Mens nissepigen leder efter magien i eventyret, kan du finde den i virkeligheden på lørdag i Solrød Center!

Handl lokalt – det er hyggeligt. Kom ud og føl dig hjemme i Centergaden, hvor du kan opleve julestemningen fange dine næsebor, når pandekagerne damper på glohede jernpander og sukkeret karamelliseres om de brændte mandler. Der er masser af gratis smagsprøver og masser af boder ved Rund Scene. Juleboderne er åbne fra kl. 10.00 til 14.00.

Lisbet Syngesild og Benni Rabalder synger julen ind i Palle Pirats populære Juleshow. Alle kan synge med og deltage i en god blanding af teater, sjov og julespas. Musikken er medrivende – også for de voksne. Kom og oplev Palle Pirats veloplagte Juleshow fra kl. 11.00 til 12.00. ”Det bliver super sjovt!” lover centerchef, Mia Ellman.

Kælkebakken er stadig fyldt med snegaranti og hestevognen ruller gennem Centergaden. Juleværkstedet holder åbent for kreative børn, der vil klippe og klistre flotte ting, som kan hænges på juletræet eller pakkes ind som gaver til oldemor – og butikkerne byder selvfølgelig på et kæmpe udvalg af varer.

Læs mere om jul i Solrød Center på solrodcenter.dk

Kilde: Mia Ellman

Deltag i debatten
Del.