1 år efter at Fin Form Havdrup åbnet på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup vil det nye ventilationsanlæg være på plads.

“Vi startet med at arbejde med ventilationsprojektet allerede i foråret, da vi allerede den gangen oplevet at luftkvaliteten i centeret ikke var godt nok. Fin Form står for kvalitet og det har været vigtig at finde den rigtige løsning for centeret” siger Morten fra Fin Form

Fin Form har valgt at indgå samarbejde med A2Vent som har over 20 års erfaring med installation af ventilationsanlæg bl.a. fra Loop Fitness. Den centrale ventilationsløsning er special designet til træningscenterets behov for højere luftskifte i holdsalen og biksalen i spidsbelastningsperioder.

“Medlemstallet har øget måned for måned hele det første år og der er nu endnu mere behov for frisk luft i centeret hele døgnet. Vi ser derfor frem til at få løsningen på plads i løbet af de næste 2 uger, så vi kan fejre nyt ventilationsanlæg og 1-års fødselsdag den 2. december”

Morten fortæller også at Fin Form holder åbent hus søndag 2. december 10-16 med gratis mulighed for at prøve forskellige hold og opleve centeret og det nye ventilationsanlæg.

Kilde: Fin Form Havdrup

Deltag i debatten
Del.