Har du nogle gode ideer til nye aktiviteter i Solrøds to kirker? Så kom i Solrød Strandkirke søndag den 1. oktober kl. 12, hvor der er menighedsmøde efter højmessen.

Efter en let frokost vil menighedsrådet, med formand Arne Nielsen i spidsen, kort fortælle om det seneste års aktiviteter, regnskab og budget. Bagefter har du mulighed for at byde ind med dine tanker og ideer om nye tiltag.

”Alle er meget velkomne til at komme med ønsker til, hvad der skal ske i kirken. Når der opstår behov for nye aktiviteter, forsøger menighedsrådet at opfylde de ønsker, vi kan. Men vi er naturligvis nødt til at tage hensyn til, hvor mange menneskelige ressourcer, vi har til rådighed”, fortæller menighedsrådsformand Arne Nielsen og fortsætter:

”Vi vil gerne have udbredt, at kirken er til for alle, så hvis folk har en aktivitet i tankerne, hører vi meget gerne om den”.

På tidligere menighedsmøder har der været forslag om en strikkeklub og en samtalesalon. Begge dele er kommet op at stå og lever i bedste velgående. Strikkeklubben mødes hver mandag formiddag i Solrød Strandkirke, hvor medlemmerne strikker tæpper, trøjer, vanter m.m. til hjemløse og et krisehjem for kvinder. Samtalesalonen fandt sted tre gange i foråret, og i efteråret kan du også deltage tre aftener.

Kirkens populære tirsdagscafé, som samler omkring 50 mennesker hver gang, er også opstået på baggrund af et ønske om et mødested med foredrag og sang.

Så hold dig ikke tilbage, men kom og vær med til menighedsmødet den 1. oktober.

Kilde: Solrød Kirker

Deltag i debatten
Del.