På ungdomsklubben UngSolrød løfter man glædeligt opgaven med at styrke fremtidens unge. Derfor inviterede UngSolrød alle 6. klasserne til introdag, så de kunne se og prøve, de mange muligheder, der venter dem efter sommerferien.

UngSolrød: Speederen var i bund på gokartbanen, mens tempoet var diametralt mere roligt til yoga i gymnastiksalen. De to aktiviteter er et godt billede på fredagens introdag på UngSolrød, hvor alle 6. klasser i Solrød Kommune som noget helt nyt var inviteret forbi sammen med deres klasselærere.

Efter sommerferien rykker eleverne nemlig op i 7. klasse, og dermed åbner der sig en verden af muligheder gennem den kommunale ungdomsklub, UngSolrød.

Muligheder består i alt fra relevante kurser til sport og rendyrket hygge. UngSolrøds mission er nemlig at være med til at forme de unge, så de er klar til fremtidens udfordringer og får et robust afsæt til voksenlivet.

De unge får derfor mulighed for at tage kurser, der kan gavne dem i fremtiden – såsom at lære at programmere, tale fransk eller dykke. De kan også udleve deres indre Kevin Magnussen eller gå til yoga, fitness eller andre sportsgrene. Dog er der også hold, der bare kræver, at man møder op og har lyst til at hygge sig og skabe sociale relationer.

Så eleverne fik selvfølgelig mulighed for at afprøve de mange fritidshold på introdagen, og dét initiativ skal forhåbentlig åbne de unges øjne for, hvor mange fede muligheder, der er skabt til at passe ind i deres liv og interesser, og som også klæder dem på til fremtiden.

De unge befinder sig nemlig i et samfund, hvor verden er i konstant forandring, og hvor der er brug for at skabe innovative, kreative, livsduelige unge, der indgår i nye fællesskaber på tværs af interesser og nationale grænser.

Derfor får de unge også muligheden for at tage på studieture med jævnaldrene, hvor mor og far må blive hjemme, og hvor oplevelserne vil blive krydret med kulturelle forskelligheder.

De kommende 7. klasses elever får efter sommerferien mulighed for at benytte sig af UngSolrøds fritidstilbud. Det er gratis at gå til og åbent for alle kommunens unge, fra de starter i 7. klasse, og til de fylder 18 år.

Holdene starter til september, men det vil allerede være muligt at tilmelde sig via UngSolrøds hjemmeside nu.

Se alle UngSolrøds fritidshold på www.ungsolrod.dk

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.