Borgmesteren måtte svare på stort og småt fra erhvervslivet, da netværksgruppen GreveSolrødErhverv onsdag lokkede ham i den varme stol på Solrød Rådhus. 

Der var lagt op til debat, da GreveSolrødErhverv onsdag afholdte netværksmøde på Solrød Rådhus.

Borgmester i Solrød Kommune, Niels Hörup, var nemlig blevet tilbudt at tage plads i den varme stol, og den udfordring havde borgmesteren taget op.

Så var det ellers op til de knapt 60 fremmødte at skyde med mere eller mindre skarpe spørgsmål. I hvert fald havde de muligheden, og der var da også masser af papirlapper i den famøse hat, som på dagen var byttet ud med glasskål.

Det blev dog hverken til konflikt eller slagsmål, men derimod blev seancen med den varme stol til en sober og konstruktiv dialog mellem netværket og borgmesteren.

Nogle ville vide noget om planerne med støjvolden, mens andre ville diskutere mere konkrete tiltag i fremtiden på erhvervsfronten. Og svar fik man, som man spurgte, fortæller formand for GerveSolrødErhverv, Torben Hoffman:

“Det gik super godt, og der var mange gode spørgsmål til borgmesteren. Der kom nogle meget konkrete spørgsmål på banen, som også krævede nogle konkrete svar, og det fik man også.”

Flot fremmøde med plads til flere Solrød’er

 Knapt 60 personer havde tilmeldt sig til netværksmødet, og det imponerer formanden.

“Det var et rigtig flot fremmøde, og det gav mulighed for at skabe en god dialog og et godt samarbejde mellem Solrød og Greve. Dog var der ikke helt så mange virksomheder fra Solrød, som vi havde håbet – og de er altså mere end velkomne til at være en del af dette netværk,” fortæller Torben Hoffman.

Formand Torben Hoffman byder velkommen

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt at være en del af et stærkt netværk, uddyber formanden.

“For det første skaber det grobund for god samhandel mellem virksomhederne. Står en sælger og mangler en tømrer til en konkret opgave – eller omvendt – så kender man måske en i netværket. På den måde er der mange, der har glæde af hinanden, og det fungerer rigtig godt,” fortæller han.

“Og så kan vi som netværk også være med til at skabe et bedre erhvervsliv. Vi har som en stor enhed mulighed for at lægge et tryk på politikerne. Det er bare nogle af årsagerne til, at det er en god idé at være med i et netværk. Derudover er der selvfølgelig rådgivning, oplæg og masser af andre gode grunde,” fortæller Torben Hoffman.

Er du interesseret i at være med i netværket GreveSolrødErhverv, så læs mere på www.gserhverv.dk, hvor du også kan tilmelde dig. Det koster 1600 kr. at være med.

Kilde: Nadia Ankerfelt Rasmussen

 

Deltag i debatten
Del.