Ukulele, saxofon eller sangundervisning – hos musikskolen kan du både lære at synge og spille på næsten alle instrumenter, og nu kan du også starte i band uden soloundervisning.

Solrød Kommunale Musikskole åbner den 15. maj for tilmelding til sæsonen 2018-19, og i år er der et helt nyt tilbud med på plakaten – Solrød Band Klub.

Solrød Band Klub er et hold, hvor man kan gå til sammenspil uden, at man behøver gå til soloundervisning på et instrument eller sang, som man ellers tidligere har skullet for at deltage i et band. Tanken er, at eleverne lærer det, de har brug for samtidig med, at bandet øver sine numre.

“Vi har kaldt holdet for Solrød Band Klub, fordi vi gerne vil understrege, at det er fællesskabet omkring musikken, der er det vigtige, præcis lige som når folk selv danner deres eget band,” siger Jens Engberg, musikskoleleder for Solrød Kommunale Musikskole.

Prisen for at være en del af Solrød Band Klub bliver 100 kr. om måneden, hvilket er noget billigere end soloundervisning, som koster 3.150 kr., men bandundervisningen er ikke en billigere måde at lære det samme på, understreger Jens Engberg og siger:

“Det er oplagt, at man lærer mere på instrumentet ved soloundervisning, men der er bare flere veje ind i musikken, og for nogle går vejen først og fremmest over et godt fællesskab. Det er selvfølgelig også tanken, at elever i Band Klub, der får blod på tanden, senere kan melde sig til individuel undervisning.”

Alle musikskolens andre gode tilbud fortsætter selvfølgelig også i næste sæson, og du kan gå til sang eller til undervisning på næsten hvilket som helst instrument. Til de 4-7 årige vil der desuden være særlige aldersinddelte hold med sang, musik og leg. Og du vil også forsat kunne gå til computermusik, Drummer Band og Kor, lige som der vil være rytmikhold for de mindste.

Der er åbent for tilmelding på holdene allerede nu for nuværende elever, og nye elever kan melde sig til fra den 15. maj. Du kan læse mere om tid og sted for de forskellige hold på www.musikskolen.solrod.dk, hvor du også kan tilmelde dig.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.