Der har i den forgangende weekend, været afholdt afslutning på Condis Kårde Cup for både junior og senior. Condis Kårde Cup er en turnering, hvor man samler point igennem et helt år, ved 6 stævner fordelt over året.

Ved afslutningen (denne weekend) fejre man turneringens bedste fægter på junior siden. På senior siden, bliver der kåret den bedste fægter, bedste mandlige fægter og bedste kvindelige fægter.

Natalja var med i junior Cuppen, også kaldet Condis Kårde Cup Kids (Yngre end 17), hvor hun til dagen mødte op med et forspring på sølle 4 point. Det skal siges at der kan scores mellem 50-80 point ved et stævne, afhængigt af antal deltagere på dagen. Hun holdt forspringet igennem dagen, hvor hendes nærmeste modstandere gjorde hvad de kunne, for at få flere point end hende, men det lykkes ikke. Natalja holdt forspringet, og blev så kåret som årets vinder af Condis Kårde Cup Kids.

burst

Zarina deltog på senior siden af Condis Kårde Cup. Med senior menes alle over 15 år, ingen begrænsning i den anden ende. Zarina mødte op på dagen, med et stort forspring i forhold til de andre kvinder der deltog, så placeringen som årets bedste kvindelige fægter ikke var i fare. Det skal dog siges, at hun havde en rigtig god dog, og slog uventet flere af de gode herrer på selve dagen, hvilket bare manifesterede hendes position som bedste kvindelige deltager.

Det skal siges at ”Kids”, får lov til at vælge ting på et stort gavebord, alt efter placeringen. Og der er rigeligt med gaver til alle. Seniorerne bliver begavet på de tre titler.

Sponsoren Condi (Engros virksomhed for bagere og konditere) leverede en meget lækker kage, lavet af konditor landsholdet til dagens anledning – Kan stærkt anbefales!!

Kilde: Pia Stiller

Deltag i debatten
Del.