Ejby Medborgerhus inviterer til foredrag om Sjællands Universitetshospital i Køge

Tirsdag den 16. januar kl. 19:00
Sted: Gemsevej 19, Ejby, 4623 Lille Skensved
Entre: 25 kr.
Tilmelding ikke nødvendig.

I 2014 var Projektdirektør Helle Gaub på besøg i Ejby Medborgerhus og fortalte den fyldte sal om de spændende planer for det nye sygehus. Helle Gaub lovede dengang at komme igen og opdatere os på det store projekt. Der er nu gået 4 år og det bliver spændende at høre, hvor langt man er kommet med det ambitiøse projekt.

Oplæg til aftenens foredrag:

Byggeriet af Sjællands Universitetshospital i Køge er i fuld gang. Anlæg af forsyninger, interne vejanlæg og parkeringspladser er afsluttet. Den første af bygningerne er nu oppe i 2 etager. 110.000 m2 er udbudt i totalentreprise, så inden længe vil byggeriet for alvor tage fart.

Da det eksisterende hospital skal holdes i drift i hele forløbet, vil ibrugtagningen ske etapevis i perioden 2019-2022. Efter den sidste indflytning vil nogle af de eksisterende rammer skulle ombygges. Det betyder, at vi senest i 2023 vil have et stort Universitetshospital i Køge, hvor alle Region Sjællands specialiserede sygehusbehandlinger vil være samlet.

Projektdirektør Helle Gaub fortæller om det ambitiøse projekt, som skal være med til at virkeliggøre Region Sjællands sygehusplan.

Illustrationer: RGUSK I/S

Deltag i debatten
Del.