Plakaten var plastret til med børnevenlige lege og aktiviteter, da Solrød Kommune afholdte Dagplejens Dag – godt hjulpet på vej af vejrguderne og SuperBrugsen Solrød.

Bøllehatten var taget flittigt i brug, da kommunens søde dagplejebørn var mødt talstærkt op ved legestuen i Solrød. Sammen med deres dagplejemødre og –fædre skulle de nemlig fejre Dagplejens Dag i godt selskab og med masser af leg.

Der var stablede halmballer og røde scootere, og en sæbeboblemaskine blæste bobler ud over hele plænen til stor fornøjelse for børnene.

Humøret var derfor højt, og det trak naturligvis ekstra i smilebådet, at solen skinnede fra en skyfri himmel. Det gode humør var også at finde på læberne af dagplejeleder i Solrød Kommune, Mette Buch Malmberg:

“Det er simpelthen så dejligt at stå her og se, hvor stor dagplejen er blevet i Solrød Kommune, og hvor godt det fungerer. Det er da lidt fantastisk, at vi hver dag giver nærvær og omsorg til alle disse skønne børn,” siger Mette Buch Malmberg.

De mange aktiviteter rundt omkring var sat op, så årets tema “Motion og bevægelse” kunne slippes løs. Og det kan man rolige sige, at det blev.

Man skulle i hvert fald se sig godt for, for rundt omkring fødderne på en løb børn omkring, hvis de da ikke kravlede eller fræsede afsted på scooteren.

Ida fra Rend og Hop kom også forbi og sang og dansede med børnene. Der blev lavet fagter til alt fra “Hjulene på bussen” til troldesange, og så skulle næse, skulder, knæ og tå selvfølgelig også lige sættes på plads gennem den velkendte børnesang.

De mange strabadser tærede på kræfterne, så børnene kunne frit gå til buffeten og hente sig et stykke udskåret frugt eller thebolle. Traditionen tro havde SuperBrugsen i Solrød været så søde at støtte det gode formål, så de små maver kunne klare hele dagen.

Undervejs kunne børnene dog også nyde den medbragte frokost på tæpperne, inden roen atter blev brudt og legen genoptaget. En fantastisk dag, hvor alle bidrog til den gode stemning – godt hjulpet på vej af de flinke vejrguder.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.