Den charmerende entertainer Dario Campeotto leverede et brag af en optræden i Aktivitets- og Frivilligcentret i Solrød.

Kinderne blussede hos flere af kvinderne, og begejstringen var ikke til at tage fejl af, da den 79-årige kvindebedårer Dario Campeotto fredag eftermiddag optrådte i Aktivitets- og Frivilligcentret i Solrød.

Her sang de mange publikummer med på datiden ørehængere som “Man kan jo ikke gøre for, at man har charme” og “Er du dus med himlens fugle”, samtidig med, at der blev lyttet interesseret til Dario Campeottos underholdende anekdoter.

Flere skal opdage de gode tilbud

Den rutinerede entertainer var blevet inviteret til Solrød af Centerrådet med det formål at lokke flere besøgende til Aktivtets- og Frivilligcentret, og med næsten 100 publikummer, var det en strategi, der lykkedes.
“Vi har rigtig mange god tilbud her på stedet, og vi vil meget gerne vise alle dem, som måske ikke kender os så godt, hvad vi kan tilbyde. Der er ingen grund til at sidde alene derhjemme, når man kan komme herned til os og hygge sig,” siger Preben Petersen fra Centerrådet.

Du kan læse mere om Aktivitets- og Frivilligcentret samt stedets mange gode tilbud på  www.frivilligtsocialtarbejde.solrod.dk 

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.