Coding Pirates Solrød har 2 års fødselsdag, og selv om børnene er sendt på sommerferie, så er arbejdet med at forberede næste sæson allerede godt i gang.

Hvad er Coding Pirates?

Coding Pirates er en økonomisk uafhængig, non-profit og samfundsengageret forening, der mødes hver mandag fra kl. 17-19.00 på Solrød Bibliotek og er IT kreative sammen.

De leger med robotter, laver spil i forskellige kode-sprog, arbejder med Minecraft og meget mere – ”Det er et sted hvor vi sammen med børnene skal være teknologiske nysgerrige og opfindsomme, så naturligvis bliver de forskellige workshops til i samarbejde med børnene” siger næstformand Lotte Liebst som er rygraden i afviklingen af klubaftenerne. Gennemsnitsalderen for en Kode Pirat er 12 år i Solrød.

Kodning findes overalt og efterspørgslen for kompetencerne er kæmpe store – Det samme er venteliste for at starte hos Coding Pirates desværre også.

DERFOR er der brug for frivillige kræfter som kan blive en del af teamet omkring Coding Pirates Solrød. Samtidig bliver man en del af et stærkt IT/Tech-netværk som helt klart ikke er skidt at have på sit CV i den branche.

Formanden Kim Sunesen udtaler ”Det kræver kun at du kan bruge 2 timer af din fritid til vores klubaftner + noget forberedelsestid. Samtidig skal du have interesse inden for it fx spiludvikling, programmering, it-undervisning eller undervisningsudvikling”

Han fortsætter ”Samtidig forsøger vi at samle de voksne til sociale arrangementer hvor vi bare har hyggelige aftner, uden nødvendigvis at have en PC tændt”

Hvis du skulle have mod på at blive frivillig, så kan foreningen kontaktes på solrod@codingpirates.dk og du kan finde mere om dem på www.codingpirates.dk eller https://www.facebook.com/codingpiratessolrod/

De har brug for DIG til at tage flere børn ind fra ventelisten.

Kilde: Kim Sunesen

Deltag i debatten
Del.