2. pinsedag inviterer H.K.H Kronprinsen alle danskere ind i idrætsfællesskabet, når han møder os i øjenhøjde for at genskabe samhørigheden og den fantastisk stemning. Du kan allerede nu blive en del af et stærkt og hyggeligt motionsfællesskab, når Solrød Atletik og Motion byder på fortræningsforløb, hvor alle kan blive klar til at løbe 10 kilometer i København d. 10. juni.

Lokal hjælp til formen

Godt 35.000 har allerede tilmeldt sig Royal Run i København/Frederiksberg. Men for de, der overvejer om formen er til det, eller måske gerne vil være helt klar, så er flere lokale løbeklubber klar med en hjælpende hånd.

“I hele landet er løbeklubberne klar til at tage godt imod folk, der vil i form til Royal Run, hvad enten de vil gå eller løbe. Klubberne er klar med et 12 ugers træningsforløb, hvor man bliver en del af motionsfællesskabet og finder motivationen til at komme i gang og i bedre form”, siger Christina Otto Jensen, der er idrætskonsulent i DGI Midt- og Vestsjælland.

Solrød Atletik & Motion er klar

“Vi synes, det er fantastisk, at Royal Run appellerer så bredt og motiverer så mange nye til at snøre skoene og begynde at gå eller løbe. Det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om, og vi håber at se mange nye ansigter til vores Royal Run træningsforløb”, siger Grete Svendsen fra Solrød Atletik & Motion.

Træningen er også for dig!

Træningen er for løbere, der nu kan løbe ca. 5 km, men vi har også hold til dig, der gerne vil forbedre dig på 10 km. Vi vil sætte dig på hold, så du får udfordringer til det som passer dig. VI har 2 kompetente trænere, Berit Larsen og Michael Letholm, som står klar til at tage imod dig, og følge dig igennem de 12 uger. Du er velkommen til helt uforpligtende at komme og være med et par uger.

“Vi er en social klub, der har 40-års jubilæum i år. Vi vægter sammenhold og fælles motionsoplevelser højt. Hos os kommer du godt i gang med at motionere og får sat din træning i system, og du kan godt glæde dig. Har Royal run, fortræning og løb i det hele taget optaget dig, men du kan ikke løbe ret langt nu, så har vi også hjælp at hente. Lige straks 1. april har vi sæsonstart, og du er meget velkommen her. Så kan du i hvert fald blive klar til Royal run 2020 “, fortsætter Grete Svendsen.

Kom og vær med

Klubben indleder træningsforløbene mandag d. 18. marts 2019 kl. 18.00.
Der er træning hver mandag kl. 18.00 og onsdag kl. 19.00.
Det koster 100,- kr. at være med i 12-ugers træningen.
Mødested i forhallen i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, Solrød Strand.
Se mere via www.facebook.com/events/530408347450097/

Kontakt

  • Solrød Atletik og Motion, Grete Svendsen, gretesvendsen@youmail.dk, 40816064
  • Bevæg dig for livet – Løb & Gang, Christina Otto Jensen, coj@dgi.dk, 40621214

Om Royal Run

2. pinsedag mandag d. 10. juni 2019 inviterer Kronprinsen alle danskere ind i idrætsfællesskabet. Han møder danskerne i øjenhøjde for at genskabe samhørigheden og den fantastiske stemning.
Royal Run er andet og mere end et løb, og du er inviteret! Tag del i festen alene eller sammen med din nabo, dine venner, kollegaer eller familie, og bliv en del af fællesskabet.

I København/Frederiksberg kan du vælge distancerne One mile (1,6 km) og 10 km – gang eller løb.
Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet, der er Danmarks største idrætsvision, og bagved står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run støttes af Nordea-fonden, TrygFonden og Novo Nordisk Fonden. Læs mere om Royal Run her.

Kilde: DGI

Deltag i debatten
Del.