Kom ud og køb ind! Det er nu, du kan få det, du ønsker dig. For alt imens hyggen spreder sig i Centergaden, holder butikkerne tilbudsfest for alle med lyst til gode rabatter. Køb lidt nyt til julen, til dig selv, dit hjem, dine børn og børnebørn. Du kan spare mange penge.

Måske er den brille, taske eller jakke, som du har kigget på længe, sat ned til det halve, måske køber du slik & snacks til julegildet i december, et par nylonstrømper til nytåret, nye vinglas, et tog af træ eller en strikket hest til børnenes adventskalender – eller måske bare en ny ting til hjemmet. Uanset hvad har du en oplagt mulighed for at shoppe amok på Black Friday i Solrød Center!

Her kan du kombinere din shoppelyst med din juleglæde. Juletraditionen og købskulturen smelter sammen, når lysene på juletræerne tændes udenfor og priserne på varerne sænkes i butikkerne indenfor.

Kom og vær med til festen. Der er gratis mad til børnene fra kl. 18.00 og et flot ildshow på Rund Scene, hvor vi også trækker lod om en Iphone 7 kl. 19.00.

”Når juletræstændingen er slut, så vil der være gratis mad til børnene – så de voksne kan blive i centeret og shoppe deres Black Friday indkøb. Vi har også en stor konkurrence i år, hvor vi trækker lod om en splinterny Iphone 7, så vi håber mange af Solrød borgerne vil komme og bakke op om vores lokale Black Friday ” – siger Centerchef Mia Ellman

Dét jul, dét cool, dét nu man hygger sig bedst! Dit lokale Center er klar til Black Friday – og du er inviteret!

Læs mere om Black Friday i Solrød Center på solrodcenter.dk

Kilde: Mia Ellman

Deltag i debatten
Del.