Som led i projektet Qual4T2 om kvalitet i teamsamarbejde har Køge Handelsskoles to internationale koordinatorer, Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen, haft besøg af projektlederne fra projektets andre europæiske lande.

Fornylig havde to af Køge Handelsskoles internationale koordinatorer besøg af partnere fra Qual4T2-projektet. Nathalie Peters fra Holland, Francesca di Paolantonio fra Italien, Margrieta Kroese fra Holland (tovholder på projektet), Anabel Menica fra Spanien, Natassa Kazantzidou fra Grækenland var i Danmark for at mødes med Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen om næste skridt i projektet.

”Qual4T2-projektet, der har fokus på kvalitet i teamsamarbejde blev startet op på Køge Handelsskoles EUX og EUD Business i skoleåret 2016/17, og i skoleåret 2017/18 blev også to teams på skolens Handelsgymnasium føjet til projektet,” fortæller Gitte Dyrløv.

”I projektet arbejder vi med udvikling af konkrete værktøjer til at forbedre kvaliteten i teamsamarbejde. Projektet går nu ind i den afsluttende fase, hvor alle værktøjer og guides gennemgås og finpudses, inden den endelige version publiceres – og det var netop det, vi havde i fokus på partnermødet i Køge,” siger Tina Biil Eriksen.

”Næste step i projektarbejdet bliver at uddanne et par medarbejdere fra hver partnerskole i at undervise i brugen af projektets værktøjer. Kurset finder sted i Rom i januar 2019, og det står stadig ret åbent, hvem der skal deltage fra Køge Handelsskole,” siger Gitte Dyrløv.

Kilde: Køge Handelsskole

Deltag i debatten
Del.