Arbejdet med at forskønne Strandvejstorvet starter mandag den 8. januar.

Hyggestunder i både sol og skygge, en tydligt markeret cykelsti og vandområder, hvor børnene kan plaske rundt. Det er i hovedtræk de forandringer, der er på vej på Strandvejstorvet.

For Strandvejstorvet står over for en forskønnelse, og mandag den 8. januar indtager håndværkerne torvet og begynder arbejdet.

Forskønnelsen af Strandvejstorvet er et led i realiseringen af helhedsplanen for Solrød Center, og forandringerne skal lede tankerne hen på det strandmiljø, mange Solrød-borgere sætter stor pris på.

Skumsprøjt og badebro

I midten af torvet kommer der et springvand, der skal give associationer til strandkanten med bølger og skumsprøjt. Der bliver opsat bænke, der i udtryk og design minder om en badebro, og idéer til træer og græs på torvet udspringer også fra strandmiljøet.

Derudover kommer der ny belægning, de to nuværende cykelstier bliver til en, og torvet føres længere ud mod Solrød Strandvej.

Alt i alt bliver Strandvejstorvet en mere synlig og indbydende indgang til hele Solrød Center, og forskønnelsen af Strandvejstorvet er det første projekt, der bliver realiseret i den samlede helhedsplan for Solrød Centret.

Arbejdet forventes at være færdigt den 16. april 2018, og der vil være adgang til torvet i hele anlægsperioden.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.