Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i.

Solrød Idrætscenter stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knap 50 valgplakater blev det til, da børn i alderen 3-12 år kastede sig over opgaven. Ét tema gik igen hos de fleste: den grønne dagsorden. Mere skov, mindre plastik i naturen og vores have, flere tog og mindre forurening var de mest populære budskaber til politikerne. Men også flere hænder i børnehaven, bedre hjælp til de hjemløse og fred i verden var blandt ønskerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’Jeg er blæst helt bag over hvor fantastiske de her børn er. Hvor optaget de er af verden omkring dem. Og hvor meget de forventer, at vi voksne tager et ansvar for at få styr på blandt andet klimaet og passer bedre på naturen,’ siger Astrid Krag, der er stolt og glad over nu at have et helt særligt indslag klar til de valgkamps-ramte lygtepæle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’Plakaterne er fra kommunalvalget forrige år og var på vej på genbrugsstationen. Og det var jo ærgerligt ikke at få noget mere ud af dem. Og hvad er så vigtigere end at give børnene en stemme?,’ spørger folketingsmedlemmet, der glæder sig til at se de klima-venlige og helt unikke plakater pynte rundt omkring i Solrøds bybillede.

Kilde: Astrid Krag

Deltag i debatten
Del.