Solrød Bibliotek inviterer lørdag d. 9. februar kl. 10-14 til Brætspilsdag på Biblioteket. Her skruer vi ned for hverdagens tempo og op for samværet, slår løs med terningerne og har masser af brikker at flytte rundt med. Alle generationer kan være med – både børn, unge, voksne, forældre og bedsteforældre, når der spilles inden for forskellige spilgenre og sværhedsgrader.

Brætspillet er tilbage og er i Danmark blevet en megatrend blandt børnefamilier, unge og voksne. Der udgives mere end 400 nye brætspil i Danmark og brætspilscaféer popper op i studiemiljøer og i kulturhuse. Brætspillet samler familie og venner om det nære og styrker samværet uden digital indblanding.

Solrød Bibliotek har netop indkøbt over 30 nye og populære brætspil, som efter den store brætspilsdag vil kunne lånes med hjem. For børn vil du kunne finde spil som Catan Junior eller Junta! og for spilnørderne vil der være fx Mansions of madness eller Terraforming Mars at kaste sig over. Selvfølgelig kan du også finde bestseller spil som HINT! og Ticket to ride. Hvis du selv har nogle spil, som du gerne vil introducere andre for, er du velkommen til at tage dem med.

Vi får god hjælp af bibliotekets nyoprettede interessefællesskab Solrød Biblioteks Brætsspilsliga, som indtil videre har fået stor tilslutning fra rollespilsforeningen Ridderne af Solrød. Vi glæder til nogle hyggelige timer sammen, hvor ipad’en er sat på pause, og der er fokus på at flytte brikker.

Hvis du har lyst til at være med til brætspilsdagen, skal du tilmelde dig på solbib.dk.

Kilde: Solrød Bibliotek

Deltag i debatten
Del.