Torsdag d. 5. oktober er der mulighed for at shoppe lækre fund til efterårsgarderoben helt frem til kl. 21 samtidigt med, at to stærke bands giver koncert på Rund Scene

I anledning af Lyserød Uge har Solrød Center masser af aktiviteter på programmet. Torsdag vil butikkerne holde aftenåbent, toget Futte vil køre gennem centeret, og hele aftenen vil der være musikunderholdning.

Rockbandet The Agency, som har lokale rødder, åbner scenen kl. 18, og det er et band, der virkelig har fart på. The Agency består af de fire unge drenge Jason Nilsson, Asbjørn Mørch, Mads Lauritsen og Oliver Howells, hvoraf de to sidstnævnte medlemmer er fra Havdrup. Bandet startede i 2013, og i mange år har de gjort brug af øvelokalerne i Havdrups Ungdomsklub. De er netop hjemvendt fra Tyskland, hvor de har vundet den internationale musikkonkurrence for upcoming bands Emergenza festival, og den velfortjente sejr har sikret dem en pladekontrakt.

”Vores største drøm er at kunne leve af musikken. Da vi stod på scenen i Tyskland var det som om, at verden eksploderede. Det var en helt sindssyg oplevelse at optræde foran 25.000 mennesker. Vi elsker at stå på en scene, og nu glæder vi os til en mere intim koncert i Solrød Center” fortæller bandets guitarist Oliver Howells.

Efter The Agency vil jazzbandet AfterBeat overtage scenen. AfterBeat består af tre garvede og friske fyre, som resten af aftenen vil sørge for at levere lækre jazztoner med tempo og drive krydret med nyere numre.

Kræftens Bekæmpelse vil være til stede i Centergaden fra kl. 16, hvor de vil sælge lodsedler, merchandise, blomsterdekorationer samt kaffe og the. Der er mulighed for at vinde spændende præmier fra centerets butikker samt en hovedpræmie på 2.500 kr. til Solrød Centers butikker.

For at skabe mest muligt fokus på Lyserød Uge vil Centergaden være udsmykket med bh’er hængene mellem træerne. For hver indleveret bh donerer Solrød Center sammen med Sydkysten 10 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Det er muligt at indlevere sin gamle bh allerede nu og dermed være med til at støtte et godt formål. Indleveringen kan ske hos enten Centerkontoret eller Sydkysten, og fra torsdag til lørdag under Lyserød Uge er det muligt at hænge sin bh direkte op mellem træerne.

Kilde: Mia Ellman

Deltag i debatten
Del.