Igen i år fik vi samlet et hold som samlede affald i Havdrup Sydøst, området afgrænset af Skolevej mod nord, Nylukkevej mod vest, Tykmosevej mod syd, og Ørnesædevej mod øst.

Vejret var med os, så det var en dejlig friskluftstur med masser af solskin og varme.

Foto: Erik Petersen

Vi oplevede at der stadig ligger meget affald som man bare smider fra sig, men mængden er blevet mindre med årene, hvilket selvfølgelig er positivt, men der burde overhovedet ikke være noget. Vi samlede i år omkring 50 kg affald, og andre år har vi samlet mere end 100 kg i det samme område.

Det er primært de steder hvor det er gående der færdes, at affaldsmængden er blevet mindre. Til gengæld er det her vi finder en del hundeposer med indhold, som er smidt ind i buskadser m.v.

Foto: Erik Petersen

Lidt underligt at man samler noget op, pakker det pænt ind i en ikke forgængelig plasticpose, og så smider det igen. Det er svært at forstå.

Til gengæld er der masser af affald der bare smides ud af biler. De største mængder lå i græsrabatterne langs Tykmosevej og Nylukkevej. Så ingen ros til (nogle) bilister.

Foto: Erik Petersen

Vi samler ind igen til næste år, og håber så at det efterhånden bliver unødvendigt at gøre det.

Det kunne også være dejligt hvis der var nogle der ville rydde op i andre dele af Havdrup, for det trænger der i høj grad til.

Stor tak til jer der var med, både børn og voksne. Vi ses til næste år.

Kilde: Egon Petersen – Havdrup

 

Deltag i debatten
Del.