Tirsdag den 2.oktober kl.19.08 blev politiet via alarm 112 sendt til færdselsuheld imellem en motorcykel og en fodgænger.

Motorcyklisten, en 37-årig mand fra Havdrup, kørte ad Køgevej mod syd og fodgængeren, en 23-årig mand fra Roskilde, trak sin cykel på cykelstien i samme retning.

Fodgængeren havde høretelefoner i ørerne, og da han ønskede at gå over Køgevej mod Lufthavnsvej gik han ud på kørebanen foran motorcyklisten, der ikke kunne nå at standse.

Motorcyklisten påkørte derfor af fodgængeren, der blev kastet ca. 15 meter væk, og hans cykel blev kastet ca. 30 meter væk. Motorcyklisten kørte som følge af kollisionen over i modkørende vejbane, hvor den ramte en modkørende varebil.

Fodgængeren kom alvorligt til skade og blev hentet i helikopter. Det viste sig senere, at han fik punkteret en lunge og pådrog sig flere knoglebrud, men han er uden for livsfare.

Motorcyklisten kom ikke alvorligt til skade men pådrog sig knubs som følge af uheldet. Køretøjerne blev kraftigt beskadiget. Der blev tilkaldt en bilinspektør til at undersøge uheldsstedet.

Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøve at motorcyklisten. Nu afventer politiet resultatet af den udtagne blodprøve og bilinspektørens erklæring, før der tages stilling til, om nogen skal straffes i anledning af uheldet.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.