Overskriften var ”oplevelser og fællesskab”, da Socialdemokratiet i sidste uge var på gaden og præsentere deres visioner for kultur- og fritidspolitikken i Solrød Kommune.

Hele ugen har stået i kultur- og fritidspolitikkens tegn i Solrød Kommune, hvor Socialdemokratiet var på gaden for at fortælle borgerne om deres visioner på kultur- og fritidsområdet. For Socialdemokratiet er en aktiv kultur- og fritidspolitik afgørende for, at kommunen kan leve op til de krav og behov, som borgerne i Solrød har.

Jytte Willendrup deler foldere ud

Spidskandidat for Socialdemokratiet til kommunalvalget, Claus Redder Madsen, uddyber: ”Vi skulle gerne opnå det, at alle borgere i Solrød Kommune ved, hvad Socialdemokratiet vil på kultur- og fritidsområdet. Derfor har vi været på gaden hele ugen, hvor vi har haft fokus på vores bud på mere kultur og fritid i Solrød i de kommende 4 år”.

Der er flere og flere borgere, der slår sig ned i Solrød. Derfor mener Socialdemokratiet blandt andet, at det er vigtigt, at vedligeholde og udbygge idrætsfaciliteterne i kommunen og skabe aktivitetsmuligheder for alle borgere – unge såvel som ældre borgere. Derfor vil Socialdemokratiet også arbejde for at etablere et medborgerhus, der skal skabe kulturelle og folkeoplysende aktiviteter.

Claus Redder Madsen

Indtil videre har Socialdemokratiet præsenteret deres visioner på børne- og ungeområdet og på kultur- og fritidsområdet. Næste gang Socialdemokratiet er på gaden for at præsentere endnu et politikområde, er i uge 43, hvor du igen kan se de røde jakker på gaden i hele Solrød Kommune.

Kilde: Socialdemokratiet i Solrød

Deltag i debatten
Del.