I lørdags den 28. juni 2014 var dagen kommet, hvor den heldige vinder af en Renault Twingo til en værdi af 76.000 kr. skulle findes.

Konkurrencen blev arrangeret af Solrød Center i samarbejde med Solrød Rotary Klub, og for at deltage kunne man frem til dagen købe en nøgle til 100 kr. i både Superbest, Zalza, Nybom Vine og Dantes. I lørdags fra kl. 9-14 kunne de mange deltagere komme forbi den runde scene i Solrød Center og prøve deres nøgle af. Spændingen og stemningen var i top, og da der var gået et par timer uden at den rigtige nøgle var fundet, blev der sat ekstra gang i salget af nøgler. Fra Solrød Rotary Klub blev der solgt omkring 570 nøgler.

Kl. 14.15 skete det endelig
Vinderen med den rigtige nøgle i hånden blev Lena Ramsvig som kan ses på billedet. Hun ønskes et stort tillykke med bilen, som leveres af Bil’Go i Køge.

Der takkes for et flot arrangement.

Om Solrød Rotary Klub
Solrød Rotary er en klub der består af engagerede og aktive mennesker. Rotary er ikke en loge, som mange går og tror. Rotary engagerer sig både lokalt og internationalt ved at støtte forskellige projekter, netværke med hinanden, tage på virksomhedsbesøg og ved at sende unge mennesker på udveksling. Lige nu vil Rotary sætte gang i et projekt, der skal bidrage til, at Kalkgraven ikke begraves i affald fra de mange badegæster der strømmer til. Solrød Rotary klub støtter også en skole for handicappede børn og unge i Indien. Her går støtten til hjælpemidler – høreapparater, benskinner osv.

Lige nu er Solrød Rotary i gang med et generationsskifte og vil gerne i kontakt med engagerede Solrød-borgere, der kunne tænke sig at være med til at gøre en forskel lokalt/internationalt. Eller borgere, der bare har lyst til at være en del af netværket og de aktiviteter, der arrangeres.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.