Mens burgerbøfferne simrede på grillen ud for Meny kunne folk nyde en fadøl fra et af de opsatte telte på torvet, hvor der i løbet af aftenen var underholdning, mens butikkerne hold aftenåbent.
En veloplagt trio med Anne-Mette Rix, Jan Tellefsen og Klaus Strand-Holm fra rock- opg popgruppen Klaus & Servants i spidsen underholdt med slagere, hits og grand prix-numre fra flere årtier.
Den populære trio tog imod ønsker fra folk og flettede ønskerne ind i det planlagte repertoire, der spændte fra internationale rock-hits med Shadows, populære dansktophits med Birthe Kjær og Seebach op til i dag.
– Det var rigtig dejligt at være i Solrød. God stemning med et veloplagt publikum, duften af grill i næseborene og en nedgående sol som kulisse. Det bliver ikke mere dansk og dejligt, og vi kommer meget gerne igen en anden gang, sagde Klaus Strand-Holm efter arrangementet, der naturligvis bød på flere ekstranumre og fototagning sammen med fans, før lyd- og musikudstyret kunne slukkes samtidig med at butikkerne begyndte at bære deres varer og stativer ind efter en livlig handelsdag.
Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.