SuperBrugsens kerneværdier handler bl.a. om lokal nærhed og om at bidrage aktivt til nærmiljøet. Det har resulteret i et støtteprojekt, hvor dagligvarekæden for alvor lægger handling bag ordene.

 

Når du køber ind i SuperBrugsen i Solrød, skal du ikke bare tage stilling til, hvilke varer der skal i vognen. Du skal også tage stilling til tre forskellige, lokale projekter og støtte det, du synes bedst om. Ikke med dine egne penge, men med den donationsmønt, du får hver gang du handler.

 

– I SuperBrugsen vil vi gerne engagere os i det miljø, vi er en naturlig del af. Derfor udvælger vi hvert kvartal tre forskellige projekter, som vi støtter med i alt 10.000 kr.

 

Denne gang er pengene gået til:

 

Diabetesforeningen i Solrød         kr. 6.029

Integrationsgruppen i Solrød       kr. 2.206

Ocean City Square Dancers          kr. 1.767

 

 

Nye projekter hvert kvartal

Alle tanker og idéer er velkomne, og forslagene kan fx være støtte til nye fodboldmål, trafikveste til børnehaven, udflugter for ældre, en julefest eller tøndeslagning for hele byen. Eneste krav er, at projektet ikke har relation til et politisk parti – og at projektet er lokalt forankret og til glæde for de fleste.

 

– Det er butiksbestyrelsen og ledelsen i SuperBrugsen i Solrød der afgør, hvilke tre projekter der bliver udvalgt til donationsmodtagere hvert kvartal. Alle foreninger og klubber kan ansøge, men vi kigger selvfølgelig på, hvilke donationer der giver mest værdi for flest, siger Anni Agerbo Jensen.

 

For flere informationer kontakt uddeler Daniel Tronholm på telefon 56130410 eller formand for butiksbestyrelsen Anni Agerbo Jensen på mail: annioghans@gmail.com

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.