i Solrød Aktivitets- og Frivillighedscenter

Oplægsholderen på dette årsmøde er Linn Grubbström, og emnet er Mad for dummies – fra dum i køkkenet til kendt madblogger.

Linn har oprettet madbloggen ”Frk. Kræsen”. Hun viser, hvordan selv den mest ”maddumme” kan lave god, simpel mad, som alle har råd til. Hun fortæller sin historie og forklarer om sit anderledes koncept. Linn medbringer et par opskrifter, som tilberedes og serveres som smagsprøver.

Efter foredraget ca. kl. 19.30 vil der blive serveret en anretning tilberedt af SuperBrugsens dygtige slagter med dertil hørende vand, øl eller vin. Adgangsbillet til foredraget og efterfølgende mad/drikke kan købes i SuperBrugsen fra tirsdag den 7. april 2015.

Pris 50 kr. pr. billet for medlemmer og 75 kr. pr. billet for ikke medlemmer.

Hjerteforeningen vil være til stede før mødet, så man kan få checket sit blodtryk.

Ca. kl. 20.15 har du som medlem også mulighed for at deltage i årsmødet, hvor du blandt andet vil få orientering om, hvad der er sket i årets løb. Til Årsmødet er der gratis adgang. Adgangskort udleveres til medlemmerne i butikken mod forevisning af gyldigt Coop medlemskort, som også bedes medbragt til årsmødet, da der kun bliver udleveret stemmesedler til dem, der medbringer gyldigt medlemskort.

Butiksbestyrelsen i SuperBrugsen Solrød Center glæder sig meget til at se dig.

Dagsorden for årsmødet:

  • Valg af ordstyrer
  • Beretning om Coops og butiksbestyrelsens aktiviteter
  • Beretning om butikkens drift
  • Indkomne forslag. Forslag skal være formanden i hænde senest 1 uge før årsmødet.
  • Valg af medlemmer til butiksbestyrelsen.
  • Eventuelt

På Butiksrådets vegne
Anni Agerbo Jensen
formand

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.