I hele uge 7 fik kunstnerne bag Artmakery lov til at lave en pop-up shop i Solrød Centeret. Centerforeningen kontaktede Lise Højer og straks satte hun og Kamilla Gandrup alt ind på at åbne et pop-up galleri med mulighed for workshops.

Det hele har været en stor succes og der har været rigtig mange på vores workshops. Så da Centerforeningen spurgte om vi ville fortsætte i uge 8 også blev vi bare super glade, udtaler Lise Højer.

Vi er meget taknemmelige for muligheden og når der nu i lokalområdet er vinterferie i uge 8 forventer vi at endnu flere får mulighed for at komme ned i butikken og se på malerier og prøve kræfter med maling og pensler selv.

Mange har kigget forbi butikken allerede, både for at se udstillingen af de 7  kunstneres malerier, for at deltage i workshops eller få en snak med kunstnerne om kunst og bestillingsmuligheder.

De næste par dage vil kunstnerne male på stole som sælges fra butikken, det er en ganske særlig proces og Lise og jeg har mange gange snakket om at det skulle vi prøve – nu har vi muligheden og vi glæder os rigtig meget til at præsentere resultatet der kan følges i butikken, siger Kamilla Gandrup.

Der vil være workshops hver dag i hverdagene fra kl. 14.30 til 17.30 og lørdag fra 10-13. På workshopsene er både børn og voksne velkomne – der er dog max plads til 10 på hvert hold, så book din plads på artmakery.dk eller kig forbi butikken.
Kunstnerne arbejder i butikken og er altid venlige og imødekommende så du kan få en snak om kunst til dit hjem eller måske din arbejdsplads.

Kom ned og besøg butikken og oplev det gode initiativ fra Centerforeningens side, der er åbent til og med lørdag den 21. Februar 2015.

Fredag den 13. Februar præsenterer Artmakery noget helt nyt – nemlig lydkunst. To drenge der tilsammen danner Northern Sound Architecture kommer forbi og sætter lyd til udstillingen. De spiller fra kl. 16-18.

Vi er meget stolte over besøgstallene i butikken og meget taknemmelige for denne mulighed. Det er noget af en drøm at få lov til at udbrede kreative “vibes” i lokalsamfundet og at det så oven i købet bliver taget så godt imod – det er næsten mere end vi turde håbe på.

 

Foto Af Jimi A. Bøgevig

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.