Der er lagt i støbeskeen til de helt store oplevelser under Solrød Centers Glade Dage 16, 17 og 18. juni. Den største aktivitet finder sted lørdag, hvor du kan vinde 2.500 kr.  i kundevognsræset. Det eneste du skal gøre er, at løbe hurtigst rundt om springvandet. I kundevognsræset, skal du komme mellem kl. 10 og 14. Her vil en medarbejder fra Solrød Center tage tid på alle, der løber en tur rundt om springvandet. Den der har løbet hurtigst, når konkurrencen er slut, vinder gavekortet på de 2.500 kr. til centeret.
Solrød Center har sørget for din transport gennem centeret torsdag, fredag og lørdag. Tivolitoget vil kører i centerets åbningstider og transportere dig mellem de 8 stoppesteder. Disse inkluderer biblioteket, Rund Scene og den nye Lidl, som åbner om torsdagen.
Til børnene, er der lavet en bokstavsjagt, som udløser en slikpose i Meny, hvis dagens ord gættes rigtigt. For at deltage i bokstavsjagten skal børnene have adgang til en smartphone eller tablet, hvor de kan udfylde ordet på. Torsdag vil du kunne prøve kræfter med 9 holds-minigolfbanen, der ligger gennem centeret.
Det er helt gratis. Golfkøller- og bolde afhentes ved Rund Scene. ”Jeg glæder mig utroligt meget til, at se kunderne løbe med en kundevogn rundt om springvandet. Jeg tror det bliver et tæt løb” Udtaler Centerkonsulent Margrethe Christensen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.