Solrød Center kickstarter sæsonen for arrangementer efter sommerferien med en Fyraftens Fredag, som nok skal få folk op af solsengen og ned til Rund Scene. Den 5. august er det nemlig Die Herrens tur til at levere et brag af en koncert i Solrød. Die Herren, som nok må siges at være Danmarks førende U2 kopiband, laver fantastiske fortolkninger af de kendte hits fra det verdensberømte irske band, som mange gange er blevet kaldt verdens bedste koncertband.

Die Herren har siden deres begyndelse i 1991 forfinet fremførelsen af deres udgaver af U2´s uforglemmelige rockhits, som f.eks. With or Without You, Beautiful Day og Sunday Bloody Sunday.

Og ingen kan fortænke dig i at tro, at det er Bono selv, der står på scenen. HVOR MEGET BEDRE KAN DET BLIVE?

Die Herren er som en magnet med en magisk evne til at trække publikum med sig ind i deres intense performance og forrygende sceneshow. Oplevelsen er unik, også selv om man ikke er stor U2-fan.

Loungen åbner kl. 16.00 og Die Herren giver koncert fra kl. 16.30. Og der er selvfølgelig garanti for lækre, kolde øl under hele koncerten. SuperBrugsen griller igen lækre burgere, men hvis man ikke er til burgere, har Solrød Center 11 andre spisesteder, som serverer lige, hvad hjertet begærer.

”Vi er utrolig stolte af, at Die Herren giver koncert i Solrød Center og håber, at de tiltrækker deres mange fans til byen”, udtaler Centerkonsulent Margrethe Christensen.

Margrethe håber, at Die herren slår Jakob Sveistrups rekord fra sidste Fyraftens Fredag, hvor der var 450 fremmødte.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.