Solrød Centers introducerer i foråret 2016 et helt nyt musik- og loungekoncept, som vi kalder Fyraftens Fredag. Med en blanding af super fedt musik, loungestemning og udeservering skaber Solrød Center rammerne for den bedste start på weekenden for deres kunder og gæster!
”Det har været vigtig, at skabe et musikarrangement, som favnede et bredere publikum. Samtidig med at skabe en Lounge og et område, hvor vores kunder har lyst til at tilbringe 2-3 timer seks fredage henover sæsonen. ” Udtaler Centerkonsulent Margrethe Christensen.
Tanken bag tidspunktet for afholdelserne af Fyraftens Fredag er, at gæsterne kommer direkte efter arbejde og nyder forfriskninger og god musik i selskab med familie og venner.
Arrangementerne løber af stabelen seks fredage henover foråret og sommeren fra kl. 16.30 til 18.30, og vi har skruet et moderne og nytænkende musikprogram sammen til jer.
Solrød Center har skiftet den tidligere stole- og bordopsætning foran Rund Scene ud med loungestemning. Området vil blive dækket op med møbler, som er designet af Linjeleder for håndværk Nicolai Winther fra Solrød Produktionsskole og produceret af Produktionsskolens elever. Udover de lækre loungemøbler vil der også blive opstillet caféborde til vores gæster. Solrød Center Pub står for udeserveringen med drikkevarer og vores mange restaurationer har take-away mad, som kan nydes i loungen.
Fyraftens Fredag løber første gang af stablen fredag den 29. april med det populære band, GasBox – ikke mindst kendt for deres deltagelse i TV2’s seermagnet Danmark har talent. GasBox spiller Kim Larsen numre – og udover at have en stemme som er nærmest uigenkendelig fra den ægte Hr. Larsen, har flere medier spurgt om forsanger René Hejdmann er Kim Larsens søn… Du vil tro, du er til koncert med Kim Larsen, når du hører GasBox!
Solrød Center glæder sig til at se en masse feststemte Solrød-borgere til en fest ved Rund Scene!

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.