Få rettet op på kroppens små skavanker, bliv stærkere, smidigere og få det gode humør tilbage. Alle kan være med – uanset niveau! Alt sammen i Yogahaven Solrød Center 12, 1. sal.

Gennem blide og effektive yogaøvelser, styrkes og genoptrænes din krop. Åndedrætsøvelser vil lære dig at geare ned, tænke mindre og give indre ro. Alle hold og kurser har udgangspunkt i Dansk Yoga, kendetegnende ved at tilgodese den enkeltes behov og formåen. Udover klassisk Hatha Yoga, har jeg særlige hold for folk med rygproblemer, eller som er stressramte.

Fordelene ved at dyrke yoga er mange!
Så kom og vær med, og opnå: Stærk ryg, bedre holdning og forbedret åndedræt. Få styrke i muskler og led, smidighed, bedre fordøjelse, blodomløb, godt humør, mindre tungsind og bedre koncentration – bare for at nævne nogle….

Dansk Yoga for voksne m/k.
Traditionel klassisk yoga, Genopbyggende yoga, Blid yoga og Yoga for ryggen er blot nogle af de hold og kurser der starter op i løbet af efteråret. Dansk Yoga er Hatha yoga, tilpasset dansk livsform og mentalitet og kendetegnende ved, at kunne tilgodese den enkeltes behov og formåen. Yogaøvelserne tilpasses deltagerne på holdet og vi lægger megen vægt på at kroppen langsomt trænes op til de mere krævende yogastillinger, så derfor kan alle være med.

Blid yoga tager ekstra hensyn til deltagernes helbredsmæssige problemer, og netop blid yoga egner sig fortrinligt, som genoptræningsform i forbindelse med næsten alle lidelser og skavanker. Der er altid noget man kan gøre, selvom det er meget lidt vil der altid komme en gevinst. Blot det at lære sit eget åndedræt at kende og bruge det bevidst vil give bedre velbefindende. Krop og sind falder til ro og der sker en naturlig, meget virkningsfuld massage af de indre organer.

Yoga tager udgangspunkt i at kroppen skal opfattes, som en helhed af krop, sind, følelser og bevidsthed. Kroppen er ikke fast, stiv og ubøjelig, men derimod levende og i konstant bevægelse, forandring og udvikling, derfor er det aldrig for sent at få en bedre livskvalitet.

Yoga træner kropsbevidstheden, letter optagelsen af næringsstoffer, udskillelsen af affaldsstoffer og forbedrer i det hele taget alle ens kropssystemer.

I en yogalektion arbejdes der med:

Fysiske yogaøvelser, som påvirker kroppen i alle lag: muskler, led, bindevæv, kirtler, organer, kredsløb, nervesystem – alt påvirkes til en bedre funktion.

Åndedræt. Både i de fysiske øvelser og i særlige åndedrætsøvelser.

Sindet. Gennem afspænding, visualisering og koncentrationsøvelser arbejder vi med at mindske stress og skabe ro og balance mentalt.

Yogalærer Maj-Britt Frogne underviser i alle hold og kurser med udgangspunkt i Dansk Yoga.

Maj-Britt kan træffes på tlf. 21 86 55 69. Få mere info om hold og tider på www.yogahaven.dk

Yoga for børn og unge.
Yoga for børn og unge er sjovt, berigende og fantastisk udviklende for krop og sind. Yogaøvelser, solhilsner, leg og læring vekslende mellem aktivitet og ro. Børneyogalærer Helle Andersen underviser i Familieyoga, Yoga for børn 4-6 år samt Ungehold fra 14 år.

Helle kan træffes på tlf. 28 71 00 46. Læs meget mere på www.yogablomsten.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.