Til september kan alle kunder i Solrød kommune se frem til åbningen af en ny butik i Solrød Center – Guldsmed Rystrand.

Forretningens indehaver, Kent Rystrand, er født og opvokset på Amager, men har de seneste år været bosiddende i Solrød Strand.

Kent Rystrand er uddannet guldsmed hos Gulsmed Erik Guldbrandsen i København, hvor han blev udlært i 1982. I 1984 åbnede han sin første butik på H.C. Ørstedsvej, Frederiksberg. Siden har han haft forretninger både på Østerbro samt på Amager. På Amager åbnede han bl.a. KeBi pokaler hvor han solgte og graverede præmier til sportsforeninger. Sideløbende med salg har Kent Rystrand i flere år stået for undervisning i smykkefremstilling.

Siden 1996 har Kent Rystrand haft butikken, Guldsmed Rystrand, på adressen Nørrebrogade 228, København N. Nu – efter 19 år på samme adresse -glæder han sig til at prøve kræfter som Guldsmed i Solrød Center 67 med et bredt varesortiment til såvel nye som gamle kunder.

Kent Rystrand har stor faglig ekspertise både inden for ure og smykker. Han yder alle kunder en professionel service og vejledning både inden for salg såvel som reparationer:

  • Kent Rystrand fremstiller selvfølgelig gerne smykker efter kunders eget design og ønske!
  • På eget værksted ydes en hurtig og god service – Værkstedet udfører alle former for reparationer af både smykker, perler, ure og batteriskift
  • Værkstedet udfører gravering i guld- og sølvsmykker samt dåbsartikler
  • Hvis uheldet er ude eller man har haft indbrud ydes assistance med vurdering og prisansættelse af smykker og ure.

Derudover har Kent Rystrand haft den ære at fremstille sølvblokholdere til både HKH Kronprins Frederik og HKH Prins Joakim til deres 18 års fødselsdage, bestilt af Den kongelige Staldetat.

Ligeledes fik Kent Rystrand også den ære at stå for fremstillingen af bryllupsgaven til HKH KronprinsFrederik og HKH Kronprinsesse Mary, hvor brudeparret fik et tandkrus i sterling sølv med indgraveret navn og dato. Gaven var endnu engang bestilt af Den Kongelige Staldeetat.

Guldsmed Rystrand ser frem til at betjene alle nye som gamle kunder i Solrød og omegn, når butikken forventes åben omkring den 1. september – nærmere information vil blive annonceret.

kilde: Solrød center

Butikken vil åbne på adressen Solrød Center nr. 67 lige overfor apoteket.

Foto af Jimi A. Bøgevig

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.