Åbent Hus fredag den 19. december mellem kl. 17 og 19 i den nyåbnede Smerte- og Idrætsklinik, beliggende Solrød Center 9, st.

Her vil Mette Hougaard og Per Garben byder velkommen og vise rundt i deres flotte klinik og fortælle nærmere om deres effektive behandlings- og træningsmetoder.

Vi anvender blandt andet læser- og fysioterapi, akupunktur og tapening. Vi er specialiserede i behandling, træning og genoptræning af akutte og kroniske smertetilstande i bevægeapparatet. Vi behandler og instruerer elite idrætsudøvere, motionister, handicappede og personer med kroniske lidelser som for eksempel sclerose og parkinsons sygdom.

På klinikken tilbyder vi et gratis “kropstjek”. Dette består af en grundig undersøgelse af kroppen bevægelighed og funktioner lige som muskelspændinger smertetilstande og årsager afdækkes.

Ud fra vores undersøgelser vil vi komme med et forslag til, om der er noget vi kan være behjælpelige med. Det kræver ofte kun enkle justeringer enten ved behandling eller specifikke øvelser at opnå en smertelindring, en øget bevægelighed, en bedre funktion og dermed en bedre livskvalitet.

Kom ind og lad os se om vi kan gøre noget for dig. Se mere på www.smerteogidraet.dk eller kontakt os på mobil 22 42 22 04 Mette /61 67 43 88 Per eller skriv en mail på smerteogidraet@gmail.com

Af Arne Nowicki Pedersen. Praktikant.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.