Onsdag den 9. marts afholdte dametøjsbutikken Zalza modeshow på Aktivitets- og Frivilligcentret for den ældre målgruppe.

Der har tidligere været en række modeshows på Aktivitets- og Frivilligcentret, men aldrig har der været så stort opmøde. Ca. 50 modne kvinder og enkelte mænd var mødt op for at få inspiration til forårsarderoben. De fik 20% på alt det tøj, som Zalza havde taget med – også nye varer. Tilbudsvarer var i dagens anledning nedsat med yderligere 50%.

De fem modige modeller var frivillige fra centret og det var langt fra første gang, de tog favntag med modelbranchen. Marianne Larsson på 67 år har gået model for mange år siden. På dagens show var hun repræsentant for tøjet i de lidt større størrelser. Marianne siger, ”Det er første gang, jeg går model for pensionister. Det var en sjov og anderledes oplevelse”. Hun er selv kunde hos Zalza netop fordi hun der kan få tøj i store størrelser. Zalza forhandler tøj fra størrelse 34-56 til alle aldersgrupper over 25 år.

Indehaver af Zalza, Tina Christensen, var initiativtager til modeshowet. Tina er godt tilfreds med, at så mange var mødt op og mener, at det skyldes, at Zalza er en lokal butik. ”Nu har de ældre fra Aktivitets- og Frivilligcentret set, at vi også har tøj til dem. Det er stadig modetøj, vi har vist frem i dag og det er fordi, at ældre kvinder er blevet langt mere modebevidste end tidligere”. Normalt kommer der ca. 25 brugere for at se opvisning.

Zalza ligger i Solrød Center 82 og forhandler blandt andet mærkerne Dranella, Marc Lauge, Zizzi og mange flere.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.