Have_weekend_Solrod_Center_1Fra det øjeblik rullegræsset blev rullet ud gennem centret torsdag morgen, var det på alles læber. Mange var lidt i tvivl om, hvorvidt græsset måtte betrædes og om det mon var meningen,
at det skulle blive liggende i centret – men alle var enige om, at det var et flot og forårsfriskt syn.

Dét, at samle Hus & Haveweekend over tre dage fungerede rigtig godt. Især fordi Træ & Busk var tilgængelige hver dag ved Rund Scene.
Dermed fik kunderne rig mulighed for at finde tid til at kigge forbi og få råd og vejledning om stort og småt vedrørende deres terrasse og have.
”Vi vil klart overveje at gentage Hus & Haveweekend i 2017, fordi kunderne tog så godt imod de initiativer, der var gjort for at skabe en spændende Hus og Hav weekend”,
fortæller Centerkonsulent Margrethe Christensen.
Solrød fra luften var en kæmpe succes, og især børnene syntes det var sjovt at blive hejst 23 meter op i luften. De to lifte kørte uafbrudt fra kl. 10-14 om lørdagen.
Mini Formel 1 blev desværre lidt plaget af regnen, men vinderen Peter Jacobsen var stolt og glad for, at hans eldrevne bil vandt løbet med sine 80 km i timen. Patrick på 7 år vandt en trøstepræmie for at dukke op med sin lille fjernstyrede bil – i regnvejr. Bilen havde lidt svært ved at klare det svære terræn, som rullegræsset var.
Solrød Center havde udlovet rullegræsset fra centret i en konkurrence på deres website, så det blev kunne blive genbrugt og ikke gik til spilde.
Og selv om det havde ligget i Centergaden i et par dage, var det stadig flot

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.