Træ & Busk giver gode råd om din have, den 14, 15. og 16. april fokuserer Solrød Center på dit hus og din have. I samarbejde med Træ & Busk er der lavet et program, som vil give dig oplevelser OG gode råd på én gang og alle tre dage vil du kunne få råd og vejledning omkring belægning, beskæring og omplantning i din have.   Arrangementet foregår ved Rund Scene – torsdag og fredag kl. 15-18, lørdag kl. 1014.

Mini Formel 1 For dig, som elsker Formel 1, afholder Solrød Center et Mini Formel 1 fredag d. 15. april kl. 17. Mini Formel 1 foregår på rullegræsset, der denne weekend er rullet ud gennem Solrød Center. Medbring din fjernstyrede bil og kør på rullegræsset 531 meter gennem Centergaden ned til Springvandet ved Solrød Rådhus.  Vinderen af løbet vinder et gavekort til Solrød Center.  Tilmelding til konkurrencen kan ske samme dag fra kl. 16.30 på Torvet ved Strandvejen. OBS! Det er et krav, at de deltagende fjernstyrede biler skal være eldrevne. Biler, der kører på benzin, er ikke tilladte i denne konkurrence.

Se Solrød fra 23 meters højde!
Til dig, der altid har ønsket at se Solrød fra luften, har Solrød Center lejet en lift, som kan løfte dig 23 meter op i luften og give dig en udsigt, du sent vil glemme. Liften bruges normalt af aboristen til at beskære træer med, men denne dag har du altså mulighed for at komme med ham “på job”.  Det er helt gratis at få en tur – og det sker lørdag d. 16. april kl. 10-14 ved stationen på Fakta-siden.

Konkurrence Mangler du rullegræs til din have?
Så kan du måske blive den heldige vinder af det rullegræs, som vi udlodder i en konkurrence på solrodcenter.dk. Vinderen vil få det udstillede græs fra Centergaden fra Hus & Haveweekenden. Deltag i konkurrencen på solrodcenter.dk! PS: Der skal for en god ordens skyld gøres opmærksom på, at rullegræsset, som udloddes i konkurrencen kan være beskadiget.
”Det vigtig for mig, at skabe arrangementer, som Hus & Haveweekend, der inddrager det lokale erhvervsliv i Solrød Center, men også giver kunderne nye oplevelser. ” Udtaler Centerkonsulent Margrethe Christensen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.