Ejendomsmæglerfirmaet Home valgt at flytte deres forretning fra Solrød Strandvej til Solrød Center for at opnå mere synlighed og for at få bedre lokaler.

Homes nye forretning kommer til at ligge på adressen Solrød Center 48. En placering midt i centret, hvor mange solrødborgere hver dag passerer forbi.

Home bliver den 4. ejendomsmæglerforretning i Solrød Center. De øvrige tre er EDC, Lokalbolig og Nybolig. Netop Nybolig bliver Homes nye naboer. Rasmus Mørch, der er indehaver af Home i Solrød, tager gerne konkurrencen op og ser den kun som sund. Han siger: ”Det vigtigste er at være der, hvor kunderne er.”

Den øgede synlighed ved at flytte til Solrød Center skal også gerne kunne mærkes på bundlinien. Rasmus Mørch udtaler: ”Jeg håber på, at en øget synlighed af forretningen og vores udbud af villaer og ejerlejligheder i Solrød får omsætningen til at stige på sigt.” Rasmus Mørch er også indehaver af Home i Greve.

Officielt overtager Home lokalet den 1. marts. Herefter skal lokalet sættes i stand for at leve op til de standarder, som Home sætter til deres forretninger. Første åbningsdag i Solrød Center er den 1. april. Home har lovet, at de vil holde events for at fejre åbningen og byde nye og tidligere kunder velkomne i de nye lokaler. De melder senere ud, hvad det præcis bliver.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.