Dubil

Louise Dubiel
7. marts 2015 kl. 12.00 Solrød Center

Louise startede med at optræde professionelt som 15-årig og har lært at synge og fået oparbejdet sit charmerende publikums-tække ved at rejse hele Danmark rundt i 10 år og spille til alle slags fester. I 2009 deltog hun i tv-showet “Talent” med sangen Forpulet Perfekt, og efterfølgende fik hun kontrakt med Universal Music og udgav albummet Alle Kneb Gælder i 2010. Det år var hun den 8. mest spillede danske artist på dansk radio, og Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob) blev et gedigent hit. Hun har desuden udgivet EP’en Rigtig Forkert i 2013 – samme år som hun deltog i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op. Hun har stået på alle de største og mindste danske scener og opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise skriver al sin musik selv og er som det nyeste projekt begyndt at skrive sange til forskellige andre danske og internationale kunstnere. Det har bl.a. fået hendes sange helt til Finland og med i årets DR Julekalender. Louises egen musik er glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk.

 

Louise Dubiel er lige nu radio-aktuel med sangen Kære Annika. Hun udgiver ny cd den 26. Januar 2015, der kommer til at hedde: De Nye Superhelte. (Is it a plain? Is it a bird…?)

 

Mek pek
Mek Pek og Åh Abe
18. april kl. 12.00 i Solrød Center

Gennem de sidste mange år har Mek Pek opbygget et solidt image som børnenes ven. Med en udsædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle.

Repertoiret er fra Mek Pek & Habbasutternes 3 børne-albums og sammen med de kendte sange fra Åh Abe-pladerne leverer han et skønt og livligt show fyldt med ”løgnhistorier” fra Mek Pek’s 7 1/2 årige liv. ”Drengen” bliver heldigvis aldrig ældre – og dét er vi mange, der sætter pris på.

Mek Pek har sunget for børnene de sidste 25 år, men i 1993 tog det virkelig fart med indspilningen af Åh abe. Koncerterne lagde legepladser og villaveje øde, mens alle børn (og forældres) kørte cd’erne på repeat. Åh Abe indtager den dag i dag stadig en særlig status, som en grundsten i familien Danmarks sangskat. Mek Pek spillede blandt andet børnelokker i børneserien “Duksedrengen” på DR1 1988 – klik på videolinket for at se “børnelokkerens sang”.

Torben

Richard Ragnvald og Torben Lendager
30. maj kl. 12.00 i Solrød Center

Richard Ragnvald dannede i 1959 bandet The Rich’s Band, som optrådte til skolefester i Aarhus-området. Fra 1964 til 1971 arbejdede han som portør på Marselisborg Hospital i Aarhus, og dannede i 1964 duoen Solveig & Richard med Solveig Sønderholm. Det samarbejde resulterede i flere albums og hits i 1970’erne. I 1980 valgte Ragnvald at gå solo, og indspillede året efter en coverversion af Friheden flyver. Han blev desuden engageret til et par revyer i Kolding og Horsens og blev vært på bingoprogrammer, der blev sendt på lokale tv-stationer i Aarhus, Esbjerg, Odense og Fredericia. Gennem de jyske lokalradioer blev hans musik udbredt til resten af landet. Gennembrudshittet var Tak fordi vi er venner fra 1992, men det er dog Kære lille mormor, der er hans største hit. Sangen er skrevet af Torben Lendager og Poul Dehnhard. Siden har Ragnvald haft flere dansktop-hits, ligesom Kære lille mormor fortsat spilles flittigt i Giro 413.

1997 blev Richard Ragnvald kritiseret af sit pladeselskab, fordi han på Dansk Folkepartis landsmøde fremførte en omskrevet version af Kære lille mormorKære lille Pia, som hyldestsang til Pia Kjærsgaard. Pladeselskabet krævede efterfølgende, at han ikke brugte sangen i politisk sammenhæng.

 

Torben Lendager

Tekst er på vej…

 

Amin pressefoto

 Amin Jensen
11.juli kl 12.00 i Solrød Center

Amin Jensen giver smagsprøver fra hans seneste jubilæums show  ”Comedy vs. Opera”, Det er kulminationen på en 20 år lang rejse.

Amin spiller på instrumenter, parodier og synger live ledsaget af 80 musikere fra Prague Philharmonic Orchestra, som har indspillet et særligt soundtrack til Amin Jensen.

Se mere på www.amin.dk

Fede finn

Fede Finn og Funny Boys
12.september kl. 12.00 i Solrød Center

Fede Finn & Funny Boyz har til udvidet bandet, så de fremover ikke kun bliver værd at lytte til, men så sandelig også bliver værd at se på. Robert, Henrik og Lennart har fået et af ønskerne for 2010 opfyldt, nemlig at få Maud Kofod som fuldgyldigt medlem af de ”tunge drenges klub”.

De har gennem de sidste par år mærket en tilkendegivelse fra publikum om at indlemme den 38 årige ”Skønne kvinde” musikmagister, sanger og saxofonist. Faktisk er efterspørgslen på Maud steget til uanede højder de seneste 6 måneder, efter de sammen har haft hits som ”Hvor ska’ vi sove i nat” og ”Du må godt få lov”, så denne udvidelse af bandet ser vi frem til med smil om læben og med stor forventning.
Fede Finn & Funny Boyz skød 2010 i gang på festligste vis, med at udsende en singleforløber til det dobbelt album ”Nu med kavalergang” denne single hedder ”Sugar Baby” og kom 15. januar, mens dobbeltalbummet udkom 25. februar.

 

foto og tekst af Jimi A. Bøgevig

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.