Den 30. august er der fernisering, når Chanet Markmann udstiller i Husk Kaffen, Solrød Center.

Om Chanet Markmann
Jeg maler både figurative, klassiske og abstrakte billeder. Især kvindebilleder har været et gennemgående tema i min kreative udviklings proces som kunster de senere år.

Når jeg skal skabe et nyt maleri, tænker jeg meget over dybden af min billedfortælling. Form og farver, der giver øjet en æstetik historie. Min baggrund for at male, har udspring i både den eksperimenterende og den klassiske tilgang. Jeg er uddannet i teknikker, stilarter og værktøjer på lærerseminaret. Jeg har sidenhen dygtiggjort mig via kurser og har desuden adskillige gange modtaget eneundervisning af inspirerende billedkunstnere.

Jeg har i en længere årrække beskæftiget mig med specialpædagogik, hvor jeg underviste i billedkunst for børn med særlig behov. Undervisningen gav børnene mulighed for at udfolde det legende element ind i billedkunsten, hvor fordybelse og kreativt var det bærende. De eksperimenterede med værktøjer, teknikker og farver. I den kreative proces understøttedes børnenes egne grundideer og ønsker for det endelige resultat.

Som en anden indgangsvinkel til den kreative maleproces, kan det også være inspirerende at billederne indeholder en tekst, som er sigende for enten billedets udtryk eller for oververden forståelse.

Ofte maler jeg efter bestilling, hvor jeg inden da har haft en grundlig dialog med kundens specifikke ønske og behov.

Læs mere om Chanet Markmann på www.chanetmarkmann.com

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.