Økonomi-, teknik- og miljøudvalget i Solrød Kommune har givet dispensation til, at Lions Club Solrød må holde bagagerumssalg fra p-arealerne ved Solrød Center hver søndag i perioder hen over foråret og sommeren.

Fra næste forår er det ikke næsten kun dagligvarebutikker, der har åbent om søndagen i Solrød Center -Lions Club Solrød kan også holde bagagerumssalg fra p-arealerne ved centeret.

Økonomi-, teknik- og miljøudvalget i Solrød Kommune har nemlig givet tilladelse til at udvide salgsområdet fra kun at omfatte Centergaden til også at omfatte p-pladserne. Lions Club, som har søgt om dispensationen fra lokalplanen, må derfor sælge brugte varer om søndagen i perioderne 1. april til 30. juni 2016 og 1. august til 31. oktober 2016 i tidsrummet 9-14.

”I vores helhedsplan for Solrød Center arbejder vi netop på at skabe mere byliv i centret. Det vil bagagerumssalget være med til, og forhåbningen er, at det får en positivt afsmittende effekt på salget i de øvrige butikker i Solrød Center, som holder åbent om søndagen,” siger borgmester Niels Hörup.

Opbakning fra Solrød Centerforening Solrød Centerforening har tilkendegivet over for Lions Club, at de er positive over for bagagerumssalget og gerne vil stille centerforeningens parkeringspladser til rådighed for formålet – under forudsætning af, at salget ikke er i konkurrence med centrets vareudbud eller til hinder for kundeadgangen til centret.

Overskuddet fra bagagerumssalget går til Lions Clubs humanitære arbejde, og dispensation gælder kun i 2016.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.