Stærke åbningstilbud torsdag, fredag og lørdag.

Der var mange kunder, der I stedet for at tage sig en blunder, torsdag kl. 8.00 stod klar, da SuperBrugsen i Solrød Center slog dørene op til den festlige indvielse af den moderniserede og nyindrettede butik.

Salgsdirektør Mikkel Karlsson fra Coop Danmark klippede snoren og gjorde hermed supermarkedet med de lokale vare til en del af SuperBrugsens nye ”2015 butikskoncept”.

Af større ændringer kan nævnes at SuperBrugsen genåbner sin kiosk, som fremover fungerer sammen med postbutikken. Herudover medfører den nye indretning at der er blevet klart mere plads mellem hylderne at færdes på.

SuperBrugsens koncept prioriterer i særlig grad at forbedre kundernes muligheder for at finde de ønskede varer. Der er sket markante forbedringer af belysning både udenfor og inde i butikken og der er over alle reoler, hylder og kølediske anbragt beskrivelse af hvilken varegruppe, der gemmer sig under skiltet.

Kig ind og se fidusen – Gå en tur i SuperBrugsen. Når du det i dag torsdag kan Du mellem 15.00 og 19.00 gratis få pakket dine vare i indkøbsposer af de initiativrige u13 piger fra Solrød FC.

Skrevet af Arne Nowicki Pedersen Praktikant.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.