Nu kan skoleklasser, foreninger og sportsklubber tilmelde sig Diabetesforeningens efterårsskrabelodssalg. På den måde tjener de penge til deres egen fælleskasse samtidig med, at de støtter diabetessagen.

Diabetesforeningen gentager nu successen fra foråret og åbner for tilmeldingen til sit efterårsskrabelodssalg, hvor klubber, skoler og foreninger tjener 9 kroner per solgt lod. Lotteriet er en rigtig god måde at tjene penge på samtidig med, at man støtter en god sag. Det er nemt og risikofrit at deltage som sælger i skrabe-lotteriet, da usolgte lodder blot sendes retur.

– Diabetesforeningen har gennemført lotterier i en årrække, og vi har et skrabe-lotteri, der giver en rigtig god fortjeneste til sælgerne. Et skrabelod koster 25 kroner. Heraf går 9 kroner til sælgeren og 16 kroner til Diabetesforeningen, som bruger overskuddet til børne- og familiekurser, forskning i diabetes, rådgivning samt forebyggelse og oplysning, siger Søren Biune, der er chef for marketing og fundraising i Diabetesforeningen.

900.000 kroner til foreningslivet

I foråret 2016, da Diabetesforeningen sidst afholdt et skrabelodssalg, var der omkring 3.500 sælgere på landsplan fordelt på foreninger, klubber, skoler og lignende. Salget indbragte i alt cirka 3,8 millioner kroner, og gør en kæmpe forskel for diabetessagen.

Omkring 900.000 kroner gik direkte videre til de mange klubber og foreninger, som deltog i salget. Pengene går blandt andet til lejrture, sportsrejser, nyt udstyr, fælles aktiviteter og meget andet.

Lokale tjente penge og gjorde en forskel

Blandt dem, der i foråret deltog i skrabelodssalget og på denne måde tjente penge til deres egne formål og aktiviteter, var 8X, der solgte hele 362 lodder og indsamlede 9050 kroner – heraf 3258 kroner til sig selv.

I efterårets skrabe-lotteri er der mere end 10.000 gevinster på lodderne. Heriblandt en Citroën C3 til en værdi af 139.990 kr. samt et drømmerejsegavekort til en værdi af 100.000 kr.

Du melder dig til på hjemmesiden www.diabetes.dk/lotteri eller ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk

Salgsperioden er fra den 1. september – 11. december 2016.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.