Lige nu pudses de sidste detaljer af, men næste fredag sætter Team Rynkeby Nordsjælland kursen mod Paris. Formålet er at samle penge ind til Børnecancerfonden, få en cykeloplevelse ud over det sædvanlige og skabe venner for livet.

Da Team Rynkeby Nordsjælland mødte op til første landevejstræning den 1. marts, var det en noget broget flok. Feltet talte alt fra lynhurtige racere til mountainbikes og en enkelt bedstemorcykel komplet med cykelkurv og blomsterkrans.

Næste fredag – den 4. juli – er det en solid og sammentømret flok cykelryttere, der tager afsked med familie og venner med en prolog, der starter ved Solrød Centret kl. 9.30, hvor Solrød borgmester Niels Hörup vil sende Team Rynkeby ”Nordsjælland” afsted. Kom og vær med til at sende de 54 deltager og 15 hjælpevogne afsted. Solrød Center byder på kaffe og rundstykker til alle de fremmødte.

Forude venter mere end 1.420 km på cykel og en tur over Ardennerne, inden Team Rynkeby Nordsjælland mødes med de 25 andre Rynkeby-hold fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Australien – knap 1.200 ryttere – og kører de sidste 15 km ind til Paris’ centrum i samlet flok.

“At være Rynke-rytter handler i høj grad om at være på en rejse. Turen til Paris er selvfølgelig kulminationen, men inden vi kommer afsted, har rytterne været på deres egne, personlige rejser. Tilsammen har vi cyklet mere end 103.000 km i solskin, regnvejr, blæst og stormen Carl. Gamle venskaber er blevet fornyet og nye indgået for livet. Mennesker, der stort set aldrig før har siddet på en cykel, rejser sig i sadlen som cykelryttere. Det er en fantastisk udvikling,” siger Stephan B.

Lystrup, der er holdkaptajn for Team Rynkeby Nordsjælland og klar til sin femte tur i sadlen mod Paris.

Støtter Børnecancerfonden
Hovedformålet med Team Rynkeby er at samle penge ind til Børnecancerforeningen, der støtter forskning og familier med kræftramte børn. Sidste år donerede Team Rynkeby 23 mio. danske kroner til kampen mod børnekræft.

Det beløb satser Team Rynkeby Nordsjælland på at være med til at slå i år. Derfor har medlemmerne af holdet henover foråret været aktive med bl.a. at sælge sponsorater til cykeltøjet, arrangere golfturnering med kendte deltagere, gourmetmiddag på Bakken og lave lotterier.

“Selvom det selvfølgelig for mange deltagere er fællesskabet og cykelturen, der vejer meget, er der ingen, der glemmer det helt overordnede formål. På holdet har vi flere, der har haft cancer tæt inde på livet, så selvom vi har grint meget sammen, er der bestemt også blevet grædt og tænkt,” siger Stephan B. Lystrup.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig Team Rynkebys tur til Paris 2015: http://www.team-rynkeby.dk/team-rynkeby/ansoeg-om-deltagelse.aspx

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.