Lørdag eftermiddag blev sæsonens højdepunkt for U16 Pigerne. Vi vandt en tæt og velspillet finale med 3-2 over Bella 1973, Herlev. Kampen set over et, så var vi også en fortjent vinder. Holdet var tændt fra start og lagde et højt pres på B1973, alt imens vores sammenspil var af høj klasse, vi forstod virkelig at bruge de små rum, som 8-mands banen gav os – flot piger. B1973 levede på lange bolde og især deres lange indkast gav os nogle problemer. I det 12″ fik vi ikke clearet en lang bold og så kunne en hel fri B1973 spiller sende bolde i kassen fra 5m afstand. Hvor vi var under pres på deres lange bolde, så var de under pres på Albertes giftige hjørnespark og en sådan udnyttede vi det 17″, hvor Cille satte en ripost i mål til 1-1.

2. halvleg var kun 5 minutter gammel, hvor Cille gentog kunststykket efter endnu et hjørnespark og bragte os på 2-1. Udligningen fra B1973 side faldt på en hammer af et frispark i det 47″ – en rigtig flot scoring. Vores sejrsmål faldt i 54″, simpelthen på årets mål – Alberte sender en millimeter præcis aflevering over i det bageste rum, hvor Lykke kommer løbende og firsttimer bolden i mål til 3-2, klassemål. De sidste minutter pressede B1973 på for udligning, men en god organisation af holdet, samt en klasseredning af Klara i det sidste minut gjorde vi trak os sejrrigt ud af kampen – og nu kan kalde os Sjællandsmester – vi er bestemt ikke det bedste U16 hold på Sjælland, men vi er helt klart det bedste U16 8-mands hold på Sjælland, København og Lolland/Falster. Vi har sæsonen igennem mødt andre hold, der lige som os måtte opgive 11-mands bold på grund af frafald af pigespillere når de når 16 års alderen. Vi har spillet 9 kampe, med 8 sejre og en enkelt uafgjort til følge. En målscore på 30-4, hvoraf vi i 7 kampe holdt clean sheet. Stor tak til vores dygtige U14 spillere, som på skift var med i sæsonen.

I finalen viste Carla, Caroline, Freja og Mathilde fra U14 deres klasse. Derudover stillede vi med Alberte, Cille, Dalal, Emma, Kamilla, Karoline, Klara, Lykke og Sarah – alle 13 spillere + langtidsskadet Michelle havde det store smil på da de modtog deres velfortjente guldmedaljer ⚽

Kilde: Jan Sørensen, Solrød FC

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.