Kvinderne fra Solrød FC tabte søndag 1-2 på udebane til Herlufsholm. Men der er stadig mulighed for en plads i næste sæsons landsdækkende 1. division.

Cheftræner Rasmus Skovby ville meget gerne have haft et point med hjem fra Herlufsholm. Men ikke overraskende blev det til en sejr til Herlufsholm, der ligger på en suveræn førsteplads i slutspilsrækken, hvor kun de to bedste hold får endnu en sæson i 1. division.

Det var skuffende, at vi ikke kommer derfra med point. Det var som ventet en svær kamp, men det var også en tæt og intens kamp, hvor vi havde en fornemmelse af, at vi var lige så gode som Herlufsholm, fastslår Rasmus Skovby.

Solrød FC tabte søndagens kamp 1-2. De fik ellers en drømmestart, idet Amalie ”He” Hansen scorede efter en lille halv time. Men kort tid efter udlignede Herlufsholm, som scorede endnu en gang efter en god times spil.

Målt på spil og chancer kunne vi faktisk have vundet kampen, vurderer Rasmus Skovby, der fortsat har et realistisk håb om, at hans mandskab ender i top to.

Næsby venter på lørdag

I næste sæson vil kvindernes 1. division kun have deltagelse af otte hold mod 20 i denne sæson. Til gengæld bliver der tale om en landsdækkende række, mens rækken i år blev indledt med fire geografisk opdelte grupper.

Kampen mod Herlufsholm bekræftede, at vi kan være med i toppen, og som jeg ser det, er der hele fem hold, som kæmper om de to eftertragtede pladser. Og der er ingen tvivl om, at vi går målrettet efter at snuppe en af dem, lyder det fra Rasmus Skovby.

De hold, der ender fra nummer tre til syv i det nuværende slutspil, skal være med i en nyoprettet 2. division, som opdeles i en øst- og en vest række.

Lige nu ligger Solrød FC på tredjepladsen med 11 point, men holdet kan kravle en plads op på lørdag, hvor modstanderen er Næsby, som aktuelt er på andenpladsen med 12 point. De to hold mødtes også i efterårssæsonen. I slutningen af august vandt Solrød FC 3-0 på hjemmebane, og godt to måneder vandt fynboerne 3-0 på deres hjemmebane.

Kampen spilles i Solrød Idrætscenter klokken 11.30

Kilde: Marco De Los Reyes

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.